Ecuador-Europa

CANNABIS VOOR FARMACEUTISCH GEBRUIK VAN ECUADOR TOT EUROPA

KAÑAMU593 | CANNABIS VOOR FARMACEUTISCH GEBRUIK VAN ECUADOR TOT EUROPA 

Onze missie is om een pionier te zijn in de cannabisindustrie op nationaal niveau die producten van de hoogste kwaliteit aanbiedt aan de internationale markt en op zijn beurt bijdraagt aan de economische groei van het land en leiders is in de cannabisindustrie op nationaal niveau en ons productportfolio diversifiërt door middel van onderzoek en ontwikkeling die toegevoegde waarde geven aan onze producten en strategische allianties met potentiële partners in andere industrieën versterken.

Momenteel is Europa een zeer grote markt met een grote vraag die op een stijgende lijn van groei blijft, het Verenigd Koninkrijk is de belangrijkste importeur van medicinale cannabisbloem in Europa, gevolgd door Duitsland en Italië. Andere landen met een hoge invoer zijn Zwitserland en Tsjechië. Momenteel worden er gesprekken gevoerd met klanten in Zwitserland en Duitsland, de laatste is europa's grootste consument van CBD, gevolgd door Ierland en België. Andere aantrekkelijke landen voor export zijn Frankrijk, Portugal en Spanje, die legaal zijn met betrekking tot de menselijke consumptie van CBD, hoewel er juridische dubbelzinnigheid is, is het goedgekeurd voor de productie van cosmetica.

Het bedrijf heeft internationale partners, gevestigd in Europa. Dit zullen ook commerciële partners zijn met potentiële Europese klanten die geïnteresseerd zijn in de import van de gedroogde cannabisbloem die in Ecuador wordt geproduceerd.

 

CONTACT:

Mail: info@kanamu593.com

Telefono: +593 96 129 4807

Instagram: Kanamu.593

Facebook: Kanamu593

Ecuador-Europa
  • 3820   
0
Tancar
0 Articles
Subtotal 0,00 $
+593 96 120 8756
Email
Escriu-nos