Cannabis en Tabacundo

TABACUNDO, DE HOOFDSTAD VAN DE ROZEN TER WERELD BEGINT REEDS EEN VAN DE EERSTE WETTELIJKE CANNABISGEWASSEN IN ECUADOR

Tabacundo, de rozenhoofdstad van de wereld, begint reeds een van de eerste wettelijke legale cannabisgewassen in Ecuador.

Kañamu593 met licentie 3 wordt een van de eerste cannabisgewassen die zal worden gebruikt Farmaceutisch in Ecuador, de oude bloementeelt in Tabacundo wordt dus getransformeerd om een ​​uniek en onverslaanbaar ecosysteem te creëren met alle bijbehorende normen en certificeringen om de cannabisindustrie te ontwikkelen.

Het Kañamu 593-team bestaat uit van 2 meesterkwekers met ervaring in de sector, zullen we werken met de beste genetica om een ​​kwalitatieve, duurzame en veilige productie te exporteren die ons DNA vormt in ons proces. We hebben ook een team dat gespecialiseerd is in elk gebied en in de commercialisering ervan vanuit Spanje hebben we twee partners om ons product te introduceren in de Europese Unie.

Onze faciliteiten met 7 hectare en 5 bebouwbare hectaren, met koude kamers, reservoir, opslagmagazijnen, kantoren en woningen, naoogst- en verpakkingsruimte en kassen met 3 en een halve hectare.

Maakt het de ideale plek voor onze bloemen die zullen worden gecertificeerd met de beste kwaliteit en consistentie, zorgvuldig geproduceerd onder GACP-teeltnormen en voortdurend met respect voor de bodem, het water en het ecosysteem, om onze klanten een bloem te bieden met een hoog gehalte aan CBD en THC volgens hun vereisten, altijd een biologisch product en van farmaceutische kwaliteit.

We betreden deze prachtige wereld van therapeutische cannabis, met enthousiasme, inspanning en toewijding.Video-installaties:

 

Videopartner Amador Martos (Spanje):

 

CONTACT:

Mail: info@kanamu593.com

Watsapp: +593 96 129 4807

Instagram: Kanamu.593

Facebook: Kanamu593

Cannabis en Tabacundo
  • 4248   
0
Tancar
0 Articles
Subtotal 0,00 $
+593 96 120 8756
Email
Escriu-nos